Terug naar tarieven

Debitel


Mobiel internet bij Debitel kan zonder maandelijkse vaste kosten. Makkelijk om te proberen, wel zo fijn als u even kort wilt internetten. Mobiel internet is bij Debitel standaard ingeschakeld. U kunt dus altijd checken waar de file’s staan, wat voor weer het is of de sportuitslagen bekijken. In plaats van een vaste verplichting betaalt u per MB, dus krijgt u geen verhoging van €10 per maand, maar alleen uw gebruikskosten.

KPN


Met Surf&Mail Totaal kunt u helemaal zonder zorgen onbeperkt internetten en mailen op uw mobiel. Audio en video streamen zijn inbegrepen bij de tarieven van de Surf&Mail Totaal bundel. U heeft dus geen aparte kosten als u hiervan gebruik maakt. Het aan en afmelden voor deze bundel is zeer makkelijk. U sms’t “Surf aan” naar 1266 om de bundel in te schakelen, en om uit te schakelen sms’t u “Surf uit”, ook naar 1266. U kunt ook 1200 bellen.

Telfort


U hoeft niet meer thuis te zijn om te beschikken over internet of e-mails. Het enige wat u nog nodig heeft is een mobiele telefoon. Bekijk met Internet op je Mobiel webpagina’s, check het weer en bekijk de vertrektijden van de trein. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden die u heeft met mobiel internet. Als u nog niet belt met Telfort krijgt u bovendien korting op uw toestel als u kiest voor een internetbundel.

Vodafone


Wilt u weten wat voor weer het gaat worden? Waar de file’s staan? Wat de uitslag was in dat ene belangrijke voetbalduel? De laatste roddels lezen? Samen met uw mobiele telefoon heeft u al deze informatie, en meer, tot uw beschikking. Dankzij Google Maps, wat u gratis gedownload heeft met de Vodafone Application Manager, kunt u de weg naar dat ene winkeltje gemakkelijk vinden. Dankzij websites als nu.nl ben je helemaal up to date. Al deze gegevens heeft u tot uw beschikking met Vodafone Zorgeloos Internet.

T-Mobile


Met T-Mobile web’n’walk heeft u het hele World wide web altijd bij u. Binnenshuis en buitenshuis, gewoon op uw telefoon. E-mails lezen, buienradar kijken, wat u maar wilt en waar u maar wilt. Uiteraard kunt u in contact blijven met uw vrienden via Hyves of MSN. Als u het een keer heeft meegemaakt wilt u nooit meer zonder. Er zijn van T-Mobile verschillende mogelijkheden, de standaard bundel, de plus bundel voor hogere snelheid, zonder bundel de maximumprijs betalen of de BlackBerry Instant E-Mail bundel, zodat u uw e-mail direct en automatisch ontvangt op uw BlackBerry.

Tele2


Tele2 internet op je mobiel biedt u altijd de nieuwste ringtones, de nieuwste wallpapers en de nieuwste games. Ook kunt u het weer checken, sportuitslagen nakijken, het laatste nieuws bekijken, e-mailen en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Samen met uw telefoon en Tele2 bent u dus altijd op de hoogte, zeker met websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Instellingen zijn geen probleem, u kunt op internet een SMS aanvragen voor de instellingen voor uw telefoon.
*Wij gaan er hierbij vanuit, dat u 10 MB per maand gebruikt. Dit is een gemiddelde, en kan hoger of lager uitvallen.